Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده کاشمر، کوهسرخ، خلیل آباد و بردسکن در مجلس شورای اسلامی گفت: اقدام دولت در زمینه بستن سامانه ثبت وام ازدواج و همچنین محدود کردن پرداخت این تسهیلات به افراد دارای شرایط سنی خاص مورد قبول مجلس نیست زیرا این تصمیم گیری ها با سیاست های اصلی نظام مبنی بر توجه به امر مقدس ازدواج و تحکیم بنیان خانواده در تناقض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام جواد نیک بین در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: دولت باید به تکالیف قانونی خود در مورد وام ازدواج عمل کند. وی با بیان اینکه مجلس یازدهم برای تسهیل ازدواج جوانان از همه ظرفیت‌های قانونی خود استفاده می‌کند، تصریح کرد: طبق تبصره ۱۶بند الف بودجه سال جاری، بانک مرکزی موظف است از محل پس‌انداز و جاری قرض‌الحسنه نظام بانکی، به هرکدام از زوج‌هایی که تاریخ عقد ازدواج آنها از اول فروردین سال ۱۳۹۶ است  و تاکنون وام ازدواج دریافت نکرده‌اند، با اولویت نخست مبلغ ۵۰ میلیون تومان با باز پرداخت۷ ساله و با یک ضامن معتبر این تسهیلات قرض‌الحسنه  را پرداخت کند. حجت الاسلام نیک بین با اشاره به اینکه توجه به امر مقدس  ازدواج و تحکیم بنیان خانواده یکی از رسالت‌های مهم مجلس یازدهم است و باید همه دستگاه ها و سازمان های کشور در این زمینه تلاش کنند، افزود: دولت نباید با سوء مدیریت و تصمیم گیری های هیجانی باعث افزایش سن ازدواج و تجردگرایی در کشور شود. وی ادامه داد: اقدامات دولت در زمینه بستن سامانه ثبت درخواست وام ازدواج و ایجاد صف انتظار و همچنین محدود کردن پرداخت این تسهیلات به افراد ۱۸ الی ۴۰ ساله مورد قبول مجلس نیست زیرا این تصمیم گیری ها با سیاست های اصلی نظام مبنی بر توجه به خانواده و افزایش نرخ جمعیت در تناقض است. نماینده کاشمر، کوهسرخ، خلیل آباد و بردسکن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت پیر و مسن نباید نسبت به موضوع ازدواج جوانان بی توجهی کند، افزود: از طریق ابزارهای نظارتی و قانونی نظیر سوال و تذکر، این موضوع را از دولت پیگیری می کنیم و دولت نیز باید در این زمینه پاسخگو باشد که به چه دلیل سامانه پرداخت تسهیلات ازدواج را مسدود کرده و تسهیلات پرداخت نمی کند. انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تسهیلات ازدواج دولت وام ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۶۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از ناعادلانه بودن نظام مالیاتی کشور گفت: در حال حاضر سرانه پرداخت مالیات یک کارمند معمولی بیشتر یک طلافروش است.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه مجلس شورای اسلامی درباره عادلانه‌سازی نظام مالیاتی کشور اظهار کرد: این ساختار نیازمند حرکت به سوی شرایطی است که در آن همه اقشار و اصناف کشور متناسب با درآمدی که دارند مالیات بپردازند تا از این طریق امکان فرار مالیاتی برای هیچکس مهیا نباشد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به نقش مهم سامانه مودیان مالیاتی در تحقق نظام مالیاتی عدالت محور گفت: در این سامانه اطلاعات تمامی صاحبان کسب و کار‌ها و همچنین میزان درآمد آن‌ها به طور دقیق ثبت می‌شود؛ لذا، سازمان امور مالیاتی می‌تواند با تکیه بر این موضوع روند مالیات‌ستانی از افراد را بر اساس داده‌های متقن انجام دهد.


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: در حال حاضر سرانه پرداختی اصنافی همچون بنگاه‌های معاملاتی املاک طی یک سال ۱۰.۵ میلیون تومان، طلا و جواهر فروشان ۹.۶ میلیون تومان، نمایشگاه داران خودرو ۲۰ میلیون تومان، رستوران‌دارن ۹.۹ میلیون تومان و آرایشگاه‌های زنانه کمتر از ۳ میلیون تومان است و این اعداد در حالی به عنوان مالیات پرداخت می‌شود که میزان درآمد آن‌ها چندین برابر مالیات تعیین شده برای این اصناف است.


قادری خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک کارمند معمولی با پرداخت تقریباً ۱۲ میلیون تومان سرانه پرداختی بیشتر از این اصناف مالیات پرداخت می‌کند. تداوم این موضوع اقشار مختلف جامعه را دچار سرخوردگی می‌کند، زیرا نابرابری در اخذ مالیات در نهایت منجر به تبعیض مالیاتی می‌شود. حجم پایین مالیات مشاغل خاص نشان از این دارد که باید تمرکز ویژه بر اخذ مالیات از آن‌ها صورت بگیرد.


این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور خاطرنشان کرد: برخورداری از یک نظام مالیاتی عادلانه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مالیات یکی از منابع درآمدی پایدار دولت‌ها محسوب می‌شود؛ لذا، دولت می‌تواند از این محل به تأمین هزینه مورد نیاز برای ارائه خدمات بیشتر به دهک‌های مختلف جامعه بپردازد.


وی تاکید کرد: مالیات ستانی عادلانه منافع کشور را تامین می‌کند، زیرا تحقق این موضوع وابستگی ما به درآمد‌های نفتی را کاهش می‌دهد. در طول سال‌های اخیر دولت سیزدهم اقدامات متعددی را در راستای اصلاح نظام مالیاتی کشور انجام داده که راه اندازی سامانه مودیان و اتصال کارت‌خوان‌ها به این سامانه یکی از مهمترین آن‌ها است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: مالیات ، طلا فروشان ، مشاغل خاص ، پرداخت مالیات ، فرار مالیاتی ، جعفر قادری ، مالیات طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAH

دیگر خبرها

  • چه کسی گفته سه‌جانبه‌گرایی در حقوق کارگران باید حذف شود؟ | حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی
  • واگذاری «تعیین دستمزد کارگران» به مجلس منتفی شد
  • واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد | دولت بر رعایت اصل سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارگران تاکید دارد
  • واگذاری «تعیین دستمزد کارگران» به مجلس منتفی شد
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟